Squires Kitchen Flexi-Ice 500 g

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Squires Kitchen Flexi-Ice 500 g

I lager - 1-2 dagars leverans

  • Tillverkare: Squires Kitchen
  • Produktnummer: LACE001
  • Tillgänglighet: I lager
  • 170.01 kr
  • Exkl moms: 151.79 kr

Beskrivning

Squires Kitchen mix för Flexi-Ice. Använd den till att skapa ätbar spets eller spritsa den tillsammans med en stencil. 

500 g

Användning:

Sikta ner innehållet i en bunke. Tillsätt 100 ml kallt kokat vatten per 100 g mix. Om du vill ha en mjukare konsistent så tillsätt lite mer vatten. Mixen kan färgas med Squires Kitchens flytande färger, pulverfärger eller pastafärger.

Vispa med sked i minst tre minuter tills alla knumpar är upplösta. Bred ut mixen över valfri lace-matta med en smoother eller palettkniv. Låt torka i ugnen på ca 60 grader i 20 minuter, eller i rumstemepratur i några timmar. Spetsen är klar när den kan tas ut ur formen utan att klibba fast.


Ingredienser: socker, glukospulver, potatisstärkelse, förtjockningsmedel: E401, E413, E415, färg E171, konserveringsmedel E202, citronsyra E330, vaniljarom

Kan innehålla spår av NÖTTER


Extra vit svensktillverkad marsipan från Örebro Bagerivaror. Marsipanen är av hög kvalitet och ..
225 kr
Exkl moms: 200.89 kr
Vit fyrkantig tårtkartong med tillhörande lockKartongens mått är 35,5 x 35,5 x 15 cm och passar bra ..
89 kr
Exkl moms: 71.20 kr
Magazine
BJÖRKTÅRTA

BJÖRKTÅRTA

2018-02-18 0
Det är superkul att göra en tårta som ser ut som något annat än...ja, en tårta :)Här visar vi hur du...
Läs mer
PÄRONBISKVIER

PÄRONBISKVIER

2018-05-04 0
Varför inte börja dagen med härligt goda päronbiskvier doppade i söt mjölkchoklad?Här är ett enkelt ...
Läs mer
Lyckas med Praliner

Lyckas med Praliner

2018-09-19 0
Lyckas med pralinerEn intervju med Fru Hellmans choklad  Jenny Hellman startade sitt företag under s...
Läs mer
Besök hos en tårtbagare

Besök hos en tårtbagare

Therese 2019-12-04 0
Vi träffar Åsa Norberg, tårtbagaren som menar på att mod, tålamod och fantasi är nyckeln till framgå...
Läs mer