KORT DATUM! BÄST FÖRE 01/07-23
Choklad från Franska Valrhona.
Manjari 64 % är gjord på kakao från Madagaskar. Kakaon har oftast en hög syrlighet. Manjari gör sig unik är inte bara sin klassika syrlighet utan den har en bredd i sina toner av frukt. När du provar den här chokladen utan bitterhet kan du hitta smaker från hallon och röda vinbär till apelsin.
Funkar också bra i ganache, mousse, glass, sorbet, dekoration och mycket mer.
- Kakaohalt 64 %
- Innehåller: 250 g
- Vid temperering se kurva på förpackning.
Temperingskurva
Värmning 1, 50-55 grader
Kyls ned till, 28-29 grader
Värmning 2, 31-32 grader
Ingredienser:Kakaobönor från Madagascar, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturligt vaniljextrakt. Kan innehålla spår av nötter, mjölk och soja.
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Optimal förvaringstemp 16-18 grader.