Läcker krämig smörkräm till bl a tårtfyllning eller topping på muffins.
Använd rumstempererade ingredienser.
1 portion: Vispa ihop 125 ml vatten och 125 gram av mixen och låt sedan blandningen vila i rumstemperatur minste en timme. Vispa 150 gram osaltat smör i ca. 5 minuter tills den blir luftig och krämig.
Tillsätt en liten del av mixen och vispa tills den blandats helt innan du tillsätter resten i omgångar. Vispa sedan till en smidig smörkräm i ca 10 minuter.
En portion räcker till en 20 cm tårta eller ca 12 cupcakes.
Ingredienser: socker, modifierad stärkelse: E1422, vasslepulver (MJÖLK), dextros (VETE), torkad glukossirap, geleringsmedel E339, E450, E516, E401, emulgeringsmedel E435, salt, förtjockningsmedel E415, arom (MJÖLK).
Kan innehålla spår av ÄGG, SOYA och LUPIN