Chokladfärger & oljebaserade färger

Skapa vackra och unika praliner och bakverk med chokladfärg. Färgen är speciellt framtagen för att färga choklad, praliner eller andra livsmedel som innehåller smör eller olja. Vanliga hushållsfärger och pastafärger är baserade på vatten och kan därför orsaka att chokladen skär sig. Istället är det bäst att använda chokladfärger. I vårt sortiment hittar du två olika varianter av chokladfärg - oljebaserad färg eller chokladfärg baserad på kakaosmör. Här hittar du mer information om hur du bäst färgar choklad.

Den oljebaserade färgen är ett utmärkt alternativ när du ska färga feta livsmedel, ganache eller vit choklad. Genom att färga in, och temperera vit choklad, kan du även skapa en färg som du sedan kan måla pralinformar med.

Chokladfärg på kakaosmör används vanligtvis till pralintillverkning, men kan också användas för att färga choklad. Färgen är redan tempererad, så det enda du behöver göra är att smälta den och börja måla.

Färg

Varumärke

Storlek

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen