Gör en läcker Red Velvet-kaka på ett snabbt och enkelt sätt. MIxen räcker till två tårtor av standardstorlek
För en tårta med diameter på 26-28 cm.
Låt alla ingredienser vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 175 ° C (varmluftsugn 160 ° C). Blanda 500 gram mix, tre ägg (150 gram), 100 ml vegetabilisk olja och 200 ml vatten i en skål.
Vispa i 6-8 minuter till en luftig smet. Häll smeten i en smord bakplåt. Baka kakan mitt i ugnen i ca. 40-45 minuter.
Tips: Fyll / dekorera med smörkräm eller cream cheese frosting.
Även lämplig för cupcakes (ung. 20 cupcakes med 500 g mix) Grädda muffins i ca. 20 minuter på 175 ° C (varmluftsugn 160 ° C).
Ingredienser: VETEmjöl, socker, VETEstärkelse, jäsningsmedel E500, E341, E450, vegetabilisk olja och fet (rova), kakaopulver (skummat), emulgeringsmedel E472b,
E477 (palm), torkad glukossirap, färgämne E172, E129, salt, förtjockningsmedel E466, E415, SOJAmjöl, arom. E129 kan ha en negativ effekt på barns
beteende och koncentration. Förvara mörkt och svalt.
Kan innehålla spår av ÄGG, MJÖLK, LUPIN.