Pralinform Trippelnöt

239 kr
Finns i lager för omgående leverans
Ej i lager
Endast få kvar i lagret (28 st)
Ej i lager
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Produktbeskrivning:

Baka egna trillingnötter med denna smarta silikonform. Du får ut 24 st bitar.

Så här gör du egna praliner med nötter:
Recept: Fredrik Nylén

  • 200 gram mjölkchoklad
  • 72 st (ca 50 gram) hasselnötskärnor
  1. Rosta nötterna på 200 grader i tio minuter. Passa noga då de lätt bränns.
  2. Gnugga av överflödigt skal, förslagsvis med hjälp av en ren kökshandduk. Låt svalna.
  3. Hacka chokladen fint och värm upp hälften till 45 grader över vattenbad. 
  4. Blanda ned resterande choklad och blanda tills temperaturen ligger runt 25-26 grader. 
  5. Värm upp chokladen till 30 grader.
  6. Fyll botten av formen med den smälta chokladen.
  7. Lägg tre nötter i varje form och fyll sedan upp med choklad.
  8. Slå formen lite lätt i bordet ett par gånger för att undvika luftbubblor.
  9. Låt stelna i kylen och sedan är det bara att njuta.


Tips! Blanda i lite nougat i din chokladsmet… Mmmm!




Artikelnummer:
RED218

Medelbetyg 5/5 baserat på 13 st röster.
Eftersom trillingnöten är en återkommande favorit till jul beslöt jag mig för att göra det enkelt och få den perfekta pralinen. Bra köp inför kommande jular..
Ja det vart väldigt gott och bra
Supernöjd :)
Se fler recensioner...
Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen