Decora sockerpasta 100 g - Gold

Liten förpackning med sockerpasta på 100 g, perfekt när du vill göra dekorationer endast och inte behöver så mycket sockerpasta.

Användning: kakaosmöret i sockerpastan måste värmas upp ordentligt genom att knådas. Först kommer sockerpastan vara hård, sedan lite smulig för att sedan bli varm, mjuk och flexibel. Vid behov kan du dela upp sockerpastan i små bitar och knåda var för sig.

  • Fri från azo-färger och palmolja!
  • Färg: guld
  • Förvaras mörkt och svalt.

Ingredienser: socker, glukossirap, kakaosmör, majsstärkelse, E555, färgämne: titandioxid E171, järndioxid/-hydroxid E172, förtjockningsmedel xantangummi, E466, citronsyra E330, konserveringsmedel E202.
Kan innehålla spår av MJÖLK, SOJA och NÖTTER.



Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
SP400-14

Medelbetyg 4/5 baserat på 56 st röster.
Hård som sten
Stenhård sockerpasta som inte gick att använda, smulade bara sönder.
Stenhård
Väldigt hård och smulig
Lättarbetad, lättare att jobba med jämfört med marsipan
Bra Fondant men tyvärr är den inte guld utan med senaps/dijonsenaps gul.
Lite torr i konsistensen men väldigt fin i färgen.
Stenhårda och när jag försökte mjuka upp dom så blev det bara smulor.
Butikens svar:
Hej! Decoras sockerpasta innehåller kakaosmör. Kakaosmöret i sockerpastan måste värmas upp ordentligt genom att knådas. Först kommer sockerpastan vara hård, sedan lite smulig för att sedan bli varm, mjuk och flexibel. Vid behov kan du dela upp sockerpastan i små bitar och knåda var för sig.
MVH TantFondant
Toppen
Fick läsa om konsistensen via google. Först är den hård, sedan smulig och till sist smidig. Hade jag inte googlat så hade jag trott att den var gammal....
Väldigt hård och svårjobbad, smulade sig lätt.
Butikens svar:
Hej! Decoras sockerpasta innehåller kakaosmör. Kakaosmöret i sockerpastan måste värmas upp ordentligt genom att knådas. Först kommer sockerpastan vara hård, sedan lite smulig för att sedan bli varm, mjuk och flexibel. Vid behov kan du dela upp sockerpastan i små bitar och knåda var för sig.
MVH TantFondant
Så svår att kavla ut. Locket på tårtan var svårt att skära igenom. Var heller inte så ”guldig” som önskades.
Butikens svar:
Hej! Decoras sockerpasta innehåller kakaosmör och måste därför värmas upp ordentligt genom att knådas. Först kommer sockerpastan vara hård, sedan lite smulig för att sedan bli varm, mjuk och flexibel. Vid behov kan du dela upp sockerpastan i små bitar och knåda var för sig. Mvh TantFondant
Gillar! Färgen är fin guldig, men den känns lite oljig när man arbetar med den.
Ok
Den är lite svårarbetad
Den var hård och inte så lätt att arbeta med, men tillslut blev det väldig fina stjärnor. Målade dem med ätbar guld glitter.
Svårarbetad och lite knepig smak.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen