Choklad från Franska Valrhona.
Guanaja 70 % är en Valrhonas klassisker. Guanaja är chokladen som har allt det där som en mörkchoklad ska ha. Den ger dig en djup smak av varma toner med allt som mörk chokladsmak innebär, bitterhet och syrlighet och med en lång eftersmak. Det här är chokladen som är perfekt att använda till desserter, kakor, mousse och brownies.
Funkar också bra i ganache, mousse, glass, sorbet, dekoration och mycket mer.
- Kakaohalt 70 %
- Innehåller: 1 kg
Temperingskurva
Värmning 1, 50-55 grader
Kyls ned till, 28-29 grader
Värmning 2, 31-32 grader
Ingredienser:Kakaobönor socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturligt vaniljextrakt. Kan innehålla spår av nötter, mjölk och soja
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Optimal förvaringstemp 16-18 grader.