Brownies

Sega söta chokladiga brownies med mjölkchoklad! Bättre  än så här blir det inte.

Recept för ca 12 bitar i bakform 20 x 20 cm.

  • 130 g osaltat smör
  • 2 3/4 dl strösocker
  • 1 1/2 dl kakao
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 100 g hackad mjölkchoklad, ex Marabou

Gör så här:

1. Smält smöret i en kastrull på låg värme. När smöret smält, rör ned socker och sedan kakao, vaniljsocker och salt. Rör sedan ner ett ägg i taget och slutligen blandar du ned mjölet.

2. Den hackade chokladen blandar du i sist av allt.

3. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd bakform ca 20 x 20 cm. Grädda mitt i ugnen på 170 g i ca 20-23 minuter. Låt svalna. Dela i 12 bitar. Servera med en klick grädde eller en skopa vaniljglass.

4. Brownies kan du förvara i kylen i flera dagar och de går även bra att frysa in

 

 

Relaterade produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen