Cheesecake i glas med hallon

Krämig cheesecake i glas med hallon.

Den här efterrätten vispar du ihop på bara ett par minuter. Den är så enkel, samtidgt så makalöst god. Den fungerar även perfekt att göra i förväg och förvara under dagen i kylskåp och bara plocka fram när det är dags att fika.

Du behöver:

(4 portioner)

  • 2 dl visprgrädde
  • 200 g cream cheese (exemp. Philidelphia)
  • 0,5 dl strösocker
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 6 smulade havrekakor
  • 150 g hallon, färska eller frysta tinad
  • ev. chokladsås

1. Vispa grädden så att den blir mellantjock. Blanda sedan ner cream cheese, vaniljpulver och socker. Vispa till s den blir riktigt tjock.

2. Smula ned kakorna i botten på 4 glas. Spritsa eller klicka sedan över cream cheese-blandningen.

3. Stampa ihop hallonen lätt med en gaffel och fördela överst i glasen.

4. Spara gärna några av hallonen till garnering.

5. Ringla över chokladsås på toppen.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen