Recept | Red Velvet-kaka med cream cheese-frosting

Recept Red Velvet-kaka med frosting

Red Velvet-kakan är en fröjd för både ögat och smaklökarna. FunCakes färdiga bakmix för Red Velvet gifter sig väl med den vita chokladen och den syrliga cream cheese-frostingen. Med ett kärleksfullt strössel på toppen passar kakan perfekt på alla hjärtans dag!

Vi har bakat kakan i en rektangulär bakform men receptet kan också användas till runda bakformar eller cupcakes. 
 

     RECEPT

DU BEHÖVER

 

 

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 175 ° C (varmluftsugn 160 ° C)
  2. Förbered Red Velvet-kakan genom att blanda mixen med ägg, olja och vatten i en skål.

  1. Vispa i 6-8 minuter till en luftig smet och rör sedan ned den vita chokladen.

  1. Häll smeten i en smord bakform. Grädda i mitten av ugnen. Ca 40-45 minuter.
  2. Frosting: Vispa smöret ordentligt vitt och rör sedan ned smaksättning och florsocker.
  3. Vispa tills du har en jämn massa och tillsätt sedan philadelphiaosten.

  1. Fortsätt vispa tills allt är ordentligt mixat och fyll sedan en spritspåse med frostingen.

  1. Spritsa rosor eller andra dekorationer, vi använde tyll 1B, och toppa med små strösselhjärtan.
  2. Låt stå en stund i kylskåp innan du skär upp kakan.

recept red velvet

 

Relaterade produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen