Tårtträff 2017

2017-11-14 0 Kommentarer Reportage,

Praktisk info:
Samling kl. 9.00 på lördag 25/11 i vår butik på Strandgatan 9. I butiken kommer ni kunna handla till 15% rabatt på hela sortimentet under denna dag.
Kl. 09.45 promenerar vi över till Sliperiet där vi kommer hålla till under helgen. Det är en promenad på 2 minuter.

Två st dummys/pers ingår. En dummy är en frigolittårta som används för att dekorera tårtor till utställningar. Det ni behöver ha med er i övrigt är material för att dekorera era dummys, dvs sockerpasta/marsipan, pastafärger, verktyg, kavel, kavlingsmatta eller bakplåtspapper. Några grejer kan ni låna på plats men räkna med att ni behöver ta med det mesta själva eller köpa i butiken för att dekorera tårtan.

Lunch - Smörgås och plockmat serveras av cateringfirma. Allergier? Meddela oss så snart ni kan

Middag - Restaurang Reuterdahls - Julbuffé

Tårtutställning - Vi kommer ha en tårtutställning under december månad med de tårtor som tillverkats under Tårtträffen. Det är frivilligt att ställa ut era tårtor men vi hoppas givetvis så många som möjligt kommer vilja vara med. Vi jobbar med Örnsköldsviks kommun för att se om tårtorna kan ställas ut på ett offentligt område i stan, annars kommer de att finnas på plats i vår butik. Under utställningen kommer det även anordnas en tävling med priser från oss på Tant Fondant. Tävlingen avgörs genom röster från besökare och kommer att resultera i tre vinster. Vi lämnar mer information om detta på plats.

Viktigt! För att behålla er plats behöver ni betala in avgiften för eventet inom fem dagar till swish 072-2011763 (Malin Edlund, ägare Tant Fondant). Ange ert namn som referens på betalningen.
Anmälan är bindande och avgiften inte återbetalningsbar.
I denna avgift ingår även lunch och middag men dryck till middag måste ni betala själva på plats (ex. vin och öl). Kaffe och dryck finns på plats under dagen.

För er som vill bo på hotell kan vi rekommendera Hotell Focus som erbjuder dubbelrum fre-sön för 1500 kr och enkelrum för 1300 kr. Uppge Tant Fondant om ni ringer för att boka. Hotellet ligger på fem minuters promenad från tågstationen och vår butik ligger inom 5 minuter från hotellet.

Detta är tredje året Tårtträffen anordnas, tidigare har vi varit i Uppsala och Göteborg. Det brukar vara ett superroligt sätt att umgås med andra med samma intresse. Ta med ett glatt humör och dela gärna med er av verktyg, formar mm så blir träffen ännu roligare.

Ser fram emot att ses :)

Taggar: tårtträff