Ljuvligt god smörkräm med päronsmak!
Här kommer ett recept på en len och mjuk smörkräm med en fräsch och somrig smak av päron. Smörkrämen lämpar sig perfekt att spackla tårtan med och dekorera muffins.
1 portion (en stor tårta)
1. Se till att smöret är riktigt rumsvarmt och mjukt. Vispa sedan länge tills det blir vitt och fluffigt, gärna med hushållsmaskin, ca 10 minuter på hög hastighet.
2. Blanda i florsockret och vispa ytterligare 5-10 minuter för en riktigt slät kräm.
3. Blanda i arom och äggulor och vispa ett par minuter.
4. Smält chokladen över ett vattenbad och blanda sedan ner i smörkrämen.
5. Vispa så att all choklad blandas ordentligt och krämen hinner svalna lite. Blanda sist ned 1 msk turkisk youghurt.
6. Färga i grön nyans med pastafärg.
Ät och njut!
Produkten har blivit tillagd i varukorgen