Bakmix för Glutenfri tårtbotten

65 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (10 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Produktbeskrivning:

Skapa den perfekta basen till din tårta med FunCakes färdiga bakmix för glutenfri sockerkaka. Med denna snabba mix kan du baka fluffiga, höga och jämna sockerkakor. Tillsätt bara ägg, vatten och smaksätt om du vill med flavour paste eller rivet citronskal.

  • Den perfekta glutenfria sockerkakan att använda som tårtbotten i många sorters tårtor.
  • Tillsätt endast ägg och vatten. Kakan har en smak av vanilj men du kan tillsätta aromer, citron, flavour paste eller annan smaksättning för att förhöja smaken.
  • Förvara i rumstemperatur på en torr plats.
  • Innehåller 500 g.

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 175°C (varmluftsugn 165°C). 
  2. För en tårta på Ø20 cm: använd rumstempererade ingredienser. Blanda 250 g mix, 230 g ägg (4 1/2 st) och 20 ml vatten i en skål.
  3. Blanda på hög hastighet i 8-10 minuter.
  4. Blanda sedan på låg hastighet i ytterligare 2-3 minuter.
  5. Häll smeten i en smord ugnsform (1/2 - 1/3 full) och grädda sedan i ugnen i 35-40 minuter. OBS! Öppna inte ugnen under gräddningen.
  6. Ta kakan direkt ur formen efter gräddning och låt svalna på ett avsvalningsgaller.

FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i glutenfri anläggning. FunCakes garanterar att blandningarna innehåller mindre än 20mg/20 ppm gluten per kilo.

Ingredienser: socker, rismjöl, stärkelse (majs, potatis), MJÖLKpulver (skummat), stärkelse (ris), jäsmedel: E450, E500, emulgeringsmedel: E457, E471, salt, förtjockningsmedel: E412, färgämne: E160a. Kan innehålla spår av ÄGG och SOJA.

 




Artikelnummer:
MIX431-11

Produkten har blivit tillagd i varukorgen