Jordgubbsfärgad och smaksatt vit choklad från Callebaut. Här i mindre förpackning om 250 g. Perfekt för dig som inte behöver en hel 2,5 kg-påse.
Chokladen är gjord på Callebauts vita belgiska choklad vars krämiga sötma gifter sig väl med den framträdande jordgubbssmaken. Använd chokladen för att ge dina bakverk en rosa jordgubbstouch.
Jordgubbschokladen har en medelviskositet på 3/5 och kan användas på samma sätt som traditionell vit choklad. Den passar också bra när du vill addera färg till dina praliner och chokladkreationer eller för smaksättning av mousser och desserter.
Chokladpellets är speciellt designade för smältning och passar därför utmärkt till praliner och chokladgodis, men även till ganache och chokladglaze.
- Vikt: 250 g
- Viskositet: medium 3/5
- Rosa färg
- 100% fri från AZO-färger
Tempering
- Kyls ned till, 27 grader
- Värmning 2, 28-29 grader
- Värmning 1, 45 grader
Ingredienser: socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, arom, färgämne: E120, naturlig vaniljarom.