Crispearls™ är små goda pärlor med en krispig insida och täckt med godaste Callebaut Ruby choklad. Goda att strössla på glass eller att ge dina bakverk en spännande touch. Strösselpärlorna kan användas till att blanda i chokladmousse, glass och mousser samt mycket mer. Vill man skapa en krispig textur i desserter så är detta strössel perfekt.
Ingredienser: mjölkchoklad 84%(socker 35,5 %, kakaosmör 28,5 %) skumMJÖLKspulver 16% , helMJÖLKspulver 12,5%, kakaomassa 6 %, emulgeringsmedel SOJALECITIN <1%, syra: citronsyra <1%, naturlig vaniljarom <1%. Crispearls: VETEMJÖL, socker, VETEmaltmjöl, stäkelse (VETE), sötningsmedel: E500ii, salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom, glykossirap, socker, ytbehandlingsmedel E414.
Produkten har blivit tillagd i varukorgen