Pralinform Trippelnöt

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Pralinform Trippelnöt

I lager - 1-2 dagars leverans

  • Produktnummer: RED218
  • Tillgänglighet: I lager
  • 189 kr
  • Exkl moms: 151.20 kr

Beskrivning

Baka egna praliner med trippelnötter med denna smarta silikonform.

Du får ut 24 st bitar.

Så här gör du egna praliner med nötter

30-50 bitar

200 gram mjölkchoklad
100 gram hasselnötskärnor

  1. Rosta nötterna på 225 grader i tio minuter. Passa noga då de lätt bränns.
  2. Gnugga av överflödigt skal, förslagsvis med hjälp av en ren kökshandduk
  3. Smält chokladen över ett vattenbad, eller i mikron. Om du smälter i mikron, kör korta intervaller och rör om med jämna mellanrum. Läs nedan hur du tempererar choklad för bästa slutresultat.
  4. Fyll formen till hälften med smält choklad.
  5. Vänd ner de rostade nötterna i resten av chokladen och vänd om med en sked så att alla nötter får choklad på sig.
  6. Fånga upp dem tre och tre och lägg i silikonformen.
  7. Fyll eventuellt upp bitarna ända till kanten med överbliven choklad.
  8. Slå formen lite lätt i bordet ett par gånger för att undvika luftbubblor.
  9. Låt stelna och sen är det bara att njuta.


Tips! Blanda i lite nougat i din chokladsmet… Mmmm…



Pralinform i 100% silikon vilket gör det superlätt att få ut bitarna. Bara att hälla på knäcksmeten ..
179 kr
Exkl moms: 143.20 kr
Nu kan du färga din vita choklad med många vackra färger.Innehåller följande färger: gul, orange, rö..
149 kr
Exkl moms: 133.04 kr
Vacker sockerkaksform från Tala Performance Bakeware. Serien är belagd med dubbla lager av "Premiu..
239 kr
Exkl moms: 191.20 kr
Magazine
STUDENTTÅRTA

STUDENTTÅRTA

2018-05-23 1
Sjung om studentens lyckliga dar... Dags att baka en studenttårta! Det är både lätt och roligt och i...
Läs mer
Ros i gum paste med floristtråd

Ros i gum paste med floristtråd

Therese 2019-03-13 0
Tips innan du börjar: Använd gum paste, det går att kavla mycket tunt och det torkar fort. En ballto...
Läs mer
Jordnötsrutor med choklad

Jordnötsrutor med choklad

Therese 2019-05-02 0
Vi har fått ett smakprov från Camilla Hamids bok Baka utan ugn! Camilla är personen bakom bloggen My...
Läs mer
RECEPT SIFFERTÅRTA

RECEPT SIFFERTÅRTA

Therese 2019-05-16 0
Att siffertårtor blivit populära är det nog ingen som missat. De går att variera i oändlighet och de...
Läs mer