Choklad av allra bästa kvalitet från Callebaut och kockarnas förstahandsval! Callebaut chokladpellets 811 är tillverkade av den finaste belgiska chokladen och innehåller 54,5 % kakao. Pelletsen är designade speciellt för smältning och passar därför perfekt till praliner och chokladgodis, men även till ganache och chokladglaze.
Callebaut Recipe N 811: Ett av de mest autentiska recepten från Octaaf Callebaut, som har blivit en ikonisk favorit över hela världen. Chokladen tillverkas med Callebauts signaturblandning från Wieze. I processen rostas hela kakaobönor vilket garanterar en fyllig smak, kraftig kakaokaraktär och subtila fruktiga toner. Denna mästare i balans kombineras perfekt med en mängd olika ingredienser och fungerar i alla typer av recept, från konfektyr och kakor till såser och drycker.
Temperingskurva
- Värmning 1, 45 - 50 grader
- Kyls ned till, 27 grader
- Värmning 2, 31-32 grader
Ingredienser: kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel SOJAlecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av MJÖLK.