Strössel

Hos Tant Fondant hittar du strössel i alla former och färger för att på ett roligt och kreativt sätt dekorera bakverk och glass. Kulformat strössel, strösselstavar och roliga former. Rosa, guld, glitter eller blått strössel? Föredrar du smaker som chokladströssel, saltlakritsströssel eller karamellströssel? Vi har ett stort utbud av färgglada och eleganta strössel för att du ska kunna hitta din favorit, och även veganska alternativ för dig som söker det.

Färg

Varumärke

Varför inte ha ett glasskalas med ett smörgåsbord av strössel att välja mellan? I vårt sortiment har vi även massor av olika strösselmedleyn som passar kalas i olika teman som enhörningar, sjöjungfrur, fotbollar, dinosaurier och strösselmixer med hjärtan. Du hittar även strössel i form av extra stora chokladkulor, små påskägg, stavar och glittrigt socker.

En tårta kan verkligen få ett lyft med strössel och endast fantasin sätter gränser. Placera en enskild strösselkula som sockerblommans mitt och förgyll manen på enhörningstårtan med skimrande strösselpärlor. Eller varför inte baka en riktig strösseltårta där hela tårtan täcks med strössel? Tänk dig en regnbågsfärgad strösseltårta till barnkalaset eller en nyårstårta täckt i glitterströssel. En tårta som har blivit populär de senaste åren är tårtan som innehåller en överraskning, där mitten på tårtan är fylld med ett festligt strössel som rasar ut när första biten skärs upp. Varför inte skapa en tårta till ett gender reveal-kalas fylld med rosa eller blått strössel som överraskande avslöjar könet på det ofödda barnet? Ett snyggt strössel kan verkligen höja både smaken och presentationen. Välj färg och form som passar det valda temat för kalaset, festen eller högtiden som stundar. Dekorera tårtor, cupcakes, muffins, bullar och glass.

Du kan även baka enkla kakor som kolakakor, strösselrutor, cake pops eller cookies och toppa med färgglatt strössel till kalaset. Vi har strössel i storpack och i mindre förpackningar av hundratals olika strösselsorter för all typ av bakning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen