UTSTICKARE

Här hittar du utstickare, bårder, cookie cutters och en mängd olika pepparkaksformar i form av olika figurer och former. En utstickare är ett bra hjälpmedel för din dekoration om du vill få till perfekta bokstäver, blommor eller kakor varje gång. Kavla ut din deg, marsipan eller sockerpasta och tryck ut din form för att skapa många dekorationer och kakor på kort tid.

Vill du skapa dekorationer till din tårta, cupcakes eller kakor så är en utstickare ett bra redskap då de är väldigt enkla att använda. Hos Tant Fondant hittar du ett stort utbud av utstickare till bakning i olika storlekar, material och motiv. Vi har rosutstickare, pionutstickare, djurutstickare och mycket mer för att skapa vackra dekorationer. Du hittar även formar för årets alla högtider som jul, påsk och halloween och årstider som vinter och sommar. Pryd din bröllopstårta med verklighetstrogna blommor, eller skapa en födelsedagstårta till kalaset med olika djur som enhörningar, dinosaurier och fjärilar. Det är också populärt att använda utstickare för bokstäver och med dessa skriva namn på tårtor till barnkalas, student och babyshower.

Varför inte göra egna ballerinakex med fyllning? Eller fina enhörningskakor i 3D till barnkalaset? I vårt sortiment hittar du många set för att skapa de mer avancerade dekorationerna utan problem. Pryd doptårtan med ett par söta små skor i 3D som du skapat med ett set med utstickare.

Var lite nytänkande och gå utanför boxen till jul, om du vågar, och använd roliga utstickare till pepparkakorna. Baka med barnen och låt dem göra pepparkakor i form av dinosaurier, enhörningar, rymdskepp eller en riktig Batman-fladdermus.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen