TÅRTDEKORATIONER

Färdiga tårtdekorationer är det perfekta alternativet när du inte vill, eller har tid att, spritsa eller skapa egna dekorationer i sockerpasta eller modelleringspasta. Hos oss hittar du cake toppers, tårtljus, tårtbilder och tårtdockor som används för att dekorera tårtor, muffins och bakverk.

Till födelsedagstårtan har vi en stor blandning av tårtljus att välja bland i enfärgat, flerfärgat, mönstrat och även med motiv som regnbågar och enhörningar. Vi har också set med ljus till barnkalaset med fotbolls- och dinosaurietema. Våra sifferljus finns i flera olika utföranden, eller så väljer du att använda en cake topper med siffror istället för att ha levande ljus på födelsedagstårtan. En cake topper består oftast av en figur eller text som antingen sticks ned i tårtan med pinnar eller placeras ovanpå. Vi har cake toppers som passar barnkalaset och enhörningstårtan samt flera andra teman. Du hittar också cake toppers till bröllopet eller andra speciella högtider och tillfällen.

I vårt sortiment hittar du tårtdockor som används för att göra de där riktigt häftiga Barbie-, Frost- eller prinsesstårtorna där dockan sticks ned i en tårta som föreställer dockans kjol. Till barnkalaset är det populärt att vilja ha en tårta med favorit-figuren på, hos Tant Fondant hittar du tårtbilder med massor av olika motiv att välja mellan. Hitta din favorit bland tårtbilder till Frost-tårtan, Paw Patrol-tårtan eller till kalaset med tema enhörningar, superhjältar eller prinsessor.

Välj att dekorera tårtan med olika färger, former och teman som passar till en babyshowertårta, doptårta eller bröllopstårta. Kombinera flera olika tårtdekorationer för att skapa en spektakulär tårta. Endast fantasin sätter gränser när det kommer till tårtdekoration!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen