BAKFORMAR

Ett bra bakverk tar sin början i bakformen. Se därför till att investera i bakformar som är hållbara och passar till just det du vill skapa. Det finns många olika roliga mönster och storlekar att välja på, vilket kan göra det svårt att välja bara en. Antalet olika bakverk det finns att baka är oändligt och varje bakverk kräver såklart sin egen form. Tant Fondant erbjuder ett brett sortiment av bakformar i olika material, storlekar och former. Här hittar du bland annat klassiska fyrkantiga bakformar för långpannekakor och brownies men även runda bakformar, sockerkaksformar, brödformar, pajformar, springformar, höga bakformar till tårtor, muffinsplåtar och mycket mer. Välj bland kända märken såsom Nordic Ware, Wilton, PME, Patisse och Städter.

Vi har bakformar i silikon som passar bra till bland annat moussetårtor eller cakesicles och tål att köras i ugn och förvara i frys. Du hittar silikonformar för knäck och muffins samt Pufz populära gjut- och bakbalkar i silikon - perfekta för bland annat kola och fudge. Vi har bakformar i rostfritt stål med non stick-beläggning som gör att kakan lättare kommer lös från formen. I vårt sortiment hittar du även tåliga och hållbara bakformar i aluminium och keramik som passar när du ska baka en kaka eller paj.

Låt dig inte begränsas, se till att ha olika modeller och storlekar på dina bakformar att välja på för att kunna variera dina bakverk. Planerar du att baka den där häftiga regnbågstårtan? Välj våra bakformar för tårtbotten i flerpack för att snabbt och smidigt grädda bottnarna i olika färger. Formarna har även non stick-beläggning som gör att tårtbottnen inte fastnar och är enkel att ta ur formen efter gräddning. Har du suktat efter de där vackert mönstrade sockerkakorna i spiralform och diamantform? Eller vill du kanske tillverka godis, cakesicles eller glass och behöver den perfekta formen? Då är vårt tips att kolla in våra roliga silikonformar från bland annat Silikomart.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen