Tårtbrickor

Hos Tant Fondant hittar du tårtbrickor i hög kvalitet i flera olika storlekar, vi har både tjocka och tunna modeller. För att du ska hitta något som passar just dina tårtor har vi, i vårt sortiment för tårtbrickor, små modeller från 10 cm upp till stora tårtbrickor med diameter på hela 40 cm. Vi har tårtbrickor i silver, guld, vitt, mönstrat och massor av andra färger att välja mellan. Brickorna i vårt sortiment finns i rund, fyrkantig eller rektangulär form och kan köpas per styck eller upp till 100-pack.

Tårtbrickan används som underlägg till din tårta eller som mellanlägg i våningstårtan. De tjocka brickorna låter tårtan stå stabilt då de är ungefär en centimeter tjocka och passar extra bra som bas till din våningstårta. När du monterar din våningstårta är det bra att förutom att stadga upp våningarna med tårtpinnar eller tårtpelare, ha en tunn tårtbricka som bas för nästa våning. Tänk på att välja en tårtbricka med större mått än din tårta för att få plats med grädden, marsipanen eller den dekorationen du väljer att ha på din tårta.

Tårtbrickan gör det också lätt att flytta och transportera tårtan och passar i måtten till de tårtkartonger vi säljer.

Den tjocka varianten ger ett lyxigt intryck och går ofta att återanvända flera gånger vid normal användning då den är enkel att torka av.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen