Spritstyllar

Skapa vackra dekorationer på dina bakverk genom att spritsa. Tant Fondant har massor av spritstyllar för att skapa fantasifulla dekorationer och former till bakning och matlagning! En tyll är själva munstycket som sätts längst ned i spritspåsen och finns i många storlekar och mönster. En större tyll används till att spritsa på tårtor och bakverk medan en mindre tyll kan användas till detaljer eller till och med för att skriva text med.

Varumärke

Spritsa blommor, rosor och blad. Swirl roses och tulpaner. Linjer och steck, stjärnor och snäckor. Det är vanligt att spritsa med frosting, smörkräm och grädde men du kan med fördel även spritsa med chokladmousse, bärmousse eller maräng. Vår Mix för fluffig frosting från Funcakes ger en otroligt vit och fast frosting, perfekt för spritsning.

Ge ditt bakverk ett lyxigt intryck och använd dig av spritstyllar som exempelvis stjärntyll, stora tyllar, grästyll eller runda tyllar. I vårt sortiment finns ett stort urval av olika sorters tyllar. Du hittar populära Wilton-tyllar, spritsset och tyllkopplingar som gör det enkelt när du ska använda flera olika tyllar vid samma tillfälle. Även för den som inte är van att spritsa blir resultatet väldigt dekorativt. Läs mer om hur du spritsar och inspireras av vilka tyllar du kan använda till olika bakverk.

Pryd din tårta med ett vackert lager av spritsad dekoration för att få din tårta att poppa. Se vårt blogginlägg med recept och film på hur du gör för att baka en fantastisk spritsad tårta med hjälp av olika tyllar till alla hjärtans-dag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen