Ställbara tårtringar, dessertringar och anslagsringar för olika sorters bakning. En tårtring erbjuder flera fördelar för den som vill baka eller skapa sofistikerade efterrätter. Dessertringar passar perfekt för att montera förrätter, efterrätter eller andra bakverk. Använd kakstansar för att stansa ut bröd, kakor eller pajor i önskad storlek och form.
Hur använder man en tårtring? Ställ tårtringen på en plåt med bakplåtspapper för att baka din tårtbotten direkt i ringen. För moussetårtor rekommenderar vi att du klär in anslagsringen med tårtplast innan du fyller den och ställer in den i kylen. Tårtringar kan också användas när du ska fylla tårtan; ingen fyllning rinner ut på sidorna och du säkerställer en jämn och stabil bas.
Välj en extra hög tårtring om du vill baka höga tårtor och en justerbar tårtring om du vill kunna skapa bakverk i flera olika storlekar. Hos oss hittar du tårtringar från varumärken som Patisse, Decora och Dr. Oetker.
Produkten har blivit tillagd i varukorgen