Ätbara dekorationer

Små babyfötter, stjärnor, enhörningar eller ätbara ögon som dekoration på tårtan? Även den mindre erfarna i köket kan sätta guldkant på enkla bakverk med hjälp av ätbara former och figurer i sockerpasta, marsipan eller waferpapper. 

Föreställ dig gästernas reaktion när en vackert ustmyckad tårta ställs fram på dessertbordet. Dekorera sparsmakat eller låt din tårta sticka ut och var inte rädd att dekorera för mycket, varför bråka om rosen på tårtan när den kan smyckas med ett helt hav av rosor? Här hittar du ätbara dekorationer till fest, dop, kalas och bröllop som går att anpassa efter högtid och säsong. Dekorera med små renar och tomtar till jul och gulliga påskharar till påsk. Till barnkalaset passar det att använda sig av små söta djur, fordon, de populära enhörningarna eller annat som matchar det önskade kalastemat.

Färg

Varumärke

I vårt sortiment har vi även verklighetstrogna ätbara blommor av waferpapper som gör bröllopstårtan till något alldeles extra och som garanterat kommer få gästerna att imponeras. Använd blommor som orkidéer och magnolior som ätbar tårtdekoration eller till muffins och cupcakes med olika former och motiv. Ett fint dekorerat bakverk blir även en fin bordsdekoration och bidrar till ett helhetsintyck för valt tema till kalaset eller festen. Vad du än är ute efter har vi ett stort utbud av ätbara dekorationer som tar bakverket till nästa nivå.

För att fästa tårtdekorationen på exempelvis en marsipanklädd tårta där ytan är torr kan det för mindre dekorationer räcka med att dutta lite vatten. Till större dekorationer behövs något klibbigare, exempelvis marmelad, kristyr eller ätbart lim.

Dekorationerna går att förvara länge då de till stor del består av socker och har en lång hållbarhet. Förvara gärna på en torr och mörk plats skyddat från solljus.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen