Tårtkartonger

Skydda dina tårtor med rätt tårtkartong under förvaring eller när de ska transporteras ut till kunder, födelsedagfiranden och andra tillställningar. Vi rekommenderar att du väljer en tårtkartong med samma mått som tårtbrickan. På så sätt står tårtan stadigt och stabilt i kartongen utan att glida omkring. Våra tårtkartonger finns i flera olika storlekar och höjder och passar både till den mindre tårtan och till den höga våningstårtan.

I vårt sortiment hittar du rektangulära och kvadratiska tårtkartonger, med eller utan fönster, i klassiskt vitt, mönstrat eller transparent utförande. Kartongerna går att köpa styckesvis men du kan också köpa tårtkartonger i flerpack upp till 25 stycken per förpackning. Tårtkartonger med fönster lämpar sig bra om du vill exponera tårtan i exempelvis butik eller hylldisplay.

 

Varumärke

Storlek

Antal

Vill du göra tårtkartongen mer personlig eller karaktäristisk? Kanske få den att matcha med tårtans tema? Använd ett presentsnöre eller ett fint sidenband att binda runt kartongen. Förutom att det ger tårtkartongen ett elegantare utseende blir den också enklare att bära.

Tårtkartonger går att återanvända om de inte har blivit missfärgade eller allt för kladdiga. Torka bara av kartongen försiktigt med en ren trasa innan du använder den igen.

Andra sorters kartonger

Ska du frakta och förvara andra bakverk än tårta? Förutom tårtkartonger har vi fina och praktiska kartonger för muffins och cupcakes, chokladaskar för praliner och bakelsekartonger.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen