Baka till påsk

Välkommen till vår påskbakningskategori där vi har samlat allt du behöver för att skapa fantastiska bakverk till påsk. Inspireras av äggformade utstickare, påskfina muffinsformar, strössel och pralinformar av hög kvalitet.

Oavsett om du vill baka påskmuffins, skapa egna påskpraliner eller dekorera dina påskbakverk med sockerpasta och choklad, så har vi allt du behöver för att lyckas. 

Färg

Varumärke

Storlek

Material

Hos oss hittar du pralinformar i olika storlekar och former som du kan använda för att skapa hemgjorda påskpraliner. Våra högkvalitativa pralinformar garanterar att dina påskpraliner kommer att se proffsiga ut och smaka fantastiskt.

Vi har ett brett utbud av muffinsformar i olika färger och mönster som kommer att göra dina påskmuffins till ett blickfång på påskbordet.

För att dekorera dina påskbakverk har vi också sockerpasta i olika färger som du kan använda för att skapa de mest fantastiska påskfigurerna. Sockerpastan är enkel att använda och ger dina bakverk en professionell touch.

Missa inte heller vårt breda utbud av choklad från olika varumärken. Våra chokladprodukter är av högsta kvalitet och garanterar att dina påskbakverk kommer att smaka underbart.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen