ÄTBARA PRODUKTER

En viktig del i att skapandet av tårtor och bakverk är ätbara produkter som smaksättning, ätbara dekorationer, strössel och choklad. Färdiga mousser och kakmixer hjälper dig att göra ljuvliga tårtfyllningar och saftiga kakor. Eftersom det finns oändligt med tårtor och bakverk att baka krävs det ett stort utbud av ätbara produkter för att kunna skapa just ditt fantastiska bakverk. Här hittar du dekorationer som passar de olika högtiderna som jul och påsk men även till speciella tillfällen som bröllop, dop och kalas. Tant Fondant har ett brett sortiment av ätbara produkter och du hittar allt som du kan tänkas behöva till baket.

Färg

Varumärke

Storlek

Toppsäljare

Vill du täcka tårtan med marsipan eller sockerpasta? Vi har en mängd olika färger att välja mellan, eller varför inte sätta din egen prägel och färga till önskad nyans med ätbara färger som pastafärger eller pulverfärger. Hur låter en god smörkräm gjord på vår färdiga mix för smörkräm som sedan smaksätts med aromer som hallon, blåbär, bubbelgum och saltlakrits? Hos oss hittar du massvis med olika smaksättningar att välja på, allt för att du ska kunna hitta din favorit. Dekorera dina bakverk med ätbara dekorationer som fjärilar eller strössel, eller varför inte med hjälp av smält choklad eller candy melts i olika färger skapa en drip-effekt. Få din bröllopstårta att imponera på gästerna med en romantiskt dekoration av ätbar spets och waferblommor, eller skapa något unikt med hjälp av modelleringspasta som sedan fästs på tårtan med ätbart lim. Alternativen är oändliga, låt dig inspireras av alla produkter inom denna katergori och bara din fantasi kommer sätta gränserna!

Våra ätbara produkter kommer från kända varumärken som Saracino, Funcakes, Decora, Culpitt, Callebaut och Super Streusel bland många andra.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen