Bakformar i silikon

Silikonformar för bakning. Utforska vår exklusiva samling av silikonbakformar, designade för att förvandla ditt kök till en professionell bakstudio. Med dessa specialformar kan du skapa allt från delikata rektangulära minikakor till imponerande 3D-mästerverk. Hos oss hittar du silikonformar för glass, praliner, cakesicles, moussetårtor och desserter. Formarna är smidiga, tåliga och enkla att arbeta med. 

Välj bland populära varumärken som Silikomart, Decora och Pufz.

Varumärke

Storlek

Material

För den finsmakande bagaren erbjuder vi rektangulära minikakformar i silikon, perfekta för att skapa eleganta petit fours eller individuella efterrätter. Våra cylinderformade silikonformar ger dina bakverk en modern touch, medan kubformar i silikon erbjuder en samtida känsla som garanterat väcker uppmärksamhet.

När det kommer till mer tredimensionella kreationer, kommer våra 3D-formar i silikon att vara ditt bästa verktyg. Deras flexibilitet och non-stickmaterial säkerställer att dina mest ambitiösa bakprojekt blir verklighet med minimal ansträngning.

Älskare av fina moussetårtor kommer att uppskatta våra silikonformar för moussetårtor, och för de soliga dagarna har vi även fantastiska silikonglassformar för hemgjorda glassar.

När du vill köpa de bästa silikonbakformarna online, dyk in i vår samling och hitta den perfekta formen för ditt nästa bakäventyr. Med rätt verktyg kan varje bakning bli ett konstverk!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen