Colour Mill

Colour Mill

Uppnå fylliga och perfekta färgnyanser med Colour Mills populära livsmedelsfärger. Colour Mill kan användas för att färga mängder av olika livsmedel i starka, tydliga färger. Till skillnad från traditionella gelefärger är Colour Mill oljebaserad och fungerar därmed särskilt bra i fettbaserade livsmedel som smörkräm, marängsmörkräm, kaksmet, marsipan, frosting med mera. 

Colour Mills färger är högkoncentrerade och en burk räcker långt. Du behöver bara en liten droppe färg för att uppnå ett gott resultat. Fler droppar ökar färgens intensitet. Vi rekommenderar att du bygger upp färgen med extremt lite Colour Mill i taget för att hitta rätt nyans.

Colour Mill har ett brett sortiment av färger. Med över 50 olika nyanser finns det en färg för alla tillfällen och bakverk. 

Färg

Varumärke

Colour Mill är ett australiensiskt familjeägt företag som har långvarig erfarenhet inom bakning. Med sina revolutionerande livsmedelsfärger har de förändrad branschen som nu erbjuder både fler färgnyanser och ett färgstarkare resultat. Colour Mills färger är tillverkade av professionella bagare och färgen blandas sömlöst med alla oljor och fetter som redan finns i din bakning för en komplett färgtäckning.

I färgpaletten kan du hitta alltifrån starka klara färger till dammiga, jordnära nyanser. Oavsett om du vill ha en ljusare smet, en djärvare smörkräm eller de exakta färgerna i regnbågen av maräng finns det en Colour Mill-nyans för dig. Låt kreativiteten flöda!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen