En av de största utmaningarna när det kommer till smaksättning är värmestabilitet. Saracinos smakpasta har utvecklats för att bibehålla sin smak även efter bakning. Den högkoncentrerade pastan är en perfekt smaksättning till tårtor, ganache, macarons, cupcakes, glass, mousser och andra bakverk.
- Dosering: 100-120 g smakpasta/liter
- Mousse: 100 g/liter grädde
- Tårtbotten: 120 g/kg smet
- Glass: 100-120/kg glassmix
- Smak: nötter och choklad
- Förvaring: torrt, svalt och ej i direkt solljus
- Innehåller: 200 g
Smakpastan är färdig att använda och kan blandas ned direkt i kaksmet och bakmixer. Rör runt ordentligt.
Ingredienser: HASSELNÖTTER (37%), socker, dextros, magert kakaopulver (15%), JORDNÖTSOLJA, emulgeringsmedel: lecitin (SOJA), arom. Kan innehålla spår av MJÖLK, ÄGG, MANDEL, PISTAGENÖTTER.