En himmelsk fusion av mörk choklad, vit choklad och cappuccino. Här i smidig förpackning à 250 g.
Men en krämig smak av rostad kakao, kaffe och en touch av sötma bjuder den här chokladen på en riktig smakupplevelse. Chokladen utgör en perfekt bas för mousser, desserter, drycker och mycket mer.
Kaffechokladen har en medelviskositet på 3/5 och kan användas på samma sätt som traditionell mjölkchoklad. Smaken kan med fördel kombineras med fruktiga toner som jordgubb, hallon eller citron.
Chokladpellets är speciellt designade för smältning och passar därför utmärkt till praliner och chokladgodis, men även till ganache och chokladglaze.
- Vikt: 250 g
- Viskositet: medium 3/5
Ingredienser: socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, kakaomassa, kaffe, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, frystorkat kaffe, naturlig vaniljarom.