Chokladpellets på 100% mjölkchoklad och riktig honung.
Houngschokladen är en härlig mix av Callebauts traditionella mjölkchoklad och en touch av naturlig honung. Resultatet blir en oemotståndlig choklad med krämig, karamelliserad smak och en angenäm sötma från honungen.
Chokladen har en medelviskositet på 3/5 och kan användas på samma sätt som traditionell mjölkchoklad. Använd till fyllningar, glass och mousser - endast fantasin sätter gränser!
Chokladpellets är speciellt designade för smältning och passar därför utmärkt till praliner och chokladgodis, men även till ganache och chokladglaze.
- Vikt: 2,5 kg
- Viskositet: medium 3/5
Tempering
- Värmning 1, 45 grader
- Kyls ned till, 27 grader
- Värmning 2, 29-30 grader
Ingredienser: socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, kakaomassa, honungspulver (honung 60%, matodextrin) 1,5%, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, arom, naturlig vaniljarom.