Mjölkchoklad för glasstillverkare - perfekt för doppning och Stracciatella.
Ice Chocolate 823 är baserad på Callebauts originalrecept och har finslipats för gelato- och glasstillverkare. Med sin höga fluiditet är denna glasschoklad perfekt för doppning av glasspinnar och för att göra stracciatella. För att uppnå en perfekt balanserad och rund smak består blandningen av kakaobönor från tre olika ursprungsländer: Elfenbenskusten, Ghana och Ecuador.
Den kräver ingen temperering: smält den helt enkelt och du är redo att börja. Chokladen kommer att stelna inom några sekunder i eller runt glassen och omsluter den med ett härligt sprött chokladlager. Dessutom smälter den snabbt i munnen och förhöjer smakupplevelsen med sin rika, krämiga smak.
- Vikt: 2,5 kg
- Viskositet: 5/5
- Mjölkchoklad
Ingredienser: socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, kakaomassa, MJÖLKFETT, emulgeringsmedel: lecitin (SOJA), naturlig vaniljarom.