Orangea chokladpellets från Callebaut med smak av apelsin. Chokladen är gjord av Callebauts vita belgiska choklad vars krämiga sötma gifter sig väl med apelsinens bittersöta syrlighet.
Apelsinchokladen har en medelviskositet på 3/5 och kan användas på samma sätt som traditionell vit choklad. Den passar också bra när du vill addera färg till dina praliner och chokladkreationer eller för smaksättning av mousser och desserter.
Chokladpellets är speciellt designade för smältning och passar därför utmärkt till praliner och chokladgodis, men även till ganache och chokladglaze.
- Vikt: 2,5 kg
- Viskositet: medium 3/5
- Varm orange färg
- 100% fri från AZO-färger
Tempering
- Kyls ned till, 27 grader
- Värmning 2, 28-29 grader
- Värmning 1, 45 grader
Ingredienser: socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturlig apelsinarom, färgämne: E160e, naturlig vaniljarom.