Vaniljpasta av vaniljstång från Saracino. En av de största utmaningarna när det kommer till smaksättning är värmestabilitet. Saracinos smakpasta har utvecklats för att bibehålla sin smak även efter bakning. Den högkoncentrerade pastan är en perfekt smaksättning till kakor, ganache, macarons, cupcakes, glass, mousser och andra bakverk.
- Dosering: 100-120 g smakpasta/liter
- Mousse: 100 g/liter grädde
- Tårtbotten: 120 g/kg smet
- Glass: 100-120/kg glassmix
- Smak: vanilj
- Förvaring: torrt, svalt och ej i direkt solljus
- Innehåller: 200 g
Smakpastan är färdig att använda och kan blandas ned direkt i kaksmet och bakmixer. Rör runt ordentligt.
Ingredienser: sackarossirap, dextros, aromämnen, vanilj (0,5%); förtjockningsmedel: karragenan, färger: betakaroten, riboflavin. Kan innehålla spår av MJÖLK och ÄGG.