Sockerpasta i pastellrosa från FunCakes. Sockerpastan är mjuk och smidig och lätt att arbeta med. Innehåller 250 g.
Gör så här för bästa resultat:
- Låt sockerpastan komma upp i rumstemperatur.
- Knåda ordentligt tills sockerpastan är mjuk och elastisk.
- Pudra underlaget med florsocker och kavla sedan ut sockerpastan (2-3 mm tjock är lagom).
- Vrid sockerpastan ett kvarts varv för att säkerställa att den inte fastnat.
- Är det sprickor i kanterna på sockerpastan efter att den kavlats ut? Börja då om och knåda och kavla igen tills kanterna är jämna och fina.
Ingredienser: socker (79%), vegetabiliskt fett (palmkärnolja, palm), glukossirap, vatten, fuktbevarande medel E422, emulgeringsmedel E471, förtjockningsmedel: E415, E466, naturlig arom, konserveringsmedel E200, citronsyra E330, färgämne E122. E122 kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration
Kan innehålla spår av NÖTTER.