Välkommen till nya tantfondant.se!

Vi är glada och stolta över att kunna presentera nya tantfondant.se. Du som kund kommer att känna igen det mesta och självklart har vi precis samma härliga sortiment som tidigare. Förutom en ny fräsch design har vi passat på att genomföra en mängd förbättringar. Nu kan du t.ex. välja mellan att betala som företag eller privatperson i kassan, direktbetala med Swish-appen och samla dina favoritprodukter i en lista på Mina sidor.

 

Nytt inloggningskonto

Första gången du genomför ett köp på nya webbsidan kan du välja att skapa ett nytt inloggningskonto. På så sätt kan du i framtiden se alla dina köp på mina sidor samt justera dina kunduppgifter. Du kan också handla snabbare med förifyllda uppgifter i kassan. När du registrerar ett konto får du även tillgång till våra nyhetsbrev med information om kampanjer och erbjudanden. Självklart kan du när som helst avregistrera dig. 

 

Vad händer med mitt gamla konto? Ordrarna från ditt gamla konto kommer inte att flyttas över till det nya. Behöver du komma åt någon information om tidigare ordrar ber vi dig kontakta kontakt@tantfondant.se, så hjälper vi dig.

 

Hjälp oss att bli bättre

Om du upptäcker några konstigheter när du besöker vår nya webbshop vill vi hemskt gärna veta det. Skicka dina upptäckter eller synpunkter till kontakt@tantfondant.se. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen