Choklad från Franska Valrhona.
Jivara mjölk 40 % är en kraftig mjölkchoklad med en viss bitterhet. I chokladen hittar man toner av vanilj och malt i en god krämig konsistens. Valrhona Jivara är en riktigt favorit och passar bra till det mesta.
Använd i t.ex. praliner, kakor ganache, mousse, glass, sorbet, dekoration och mycket mer.
- Kakaohalt 40 %
- Innehåller: 250 g
Temperingskurva
Värmning 1, 45-48 grader
Kyls ned till, 27-28 grader
Värmning 2, 29-30 grader
Ingredienser: Kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, socker, kakaobönor, farinsocker, naturligt vaniljextrakt, emulgeringsmedel: slroslecitin, KORNMALTSEXTRAKT. Kan innehålla spår av nötter och soja.
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Optimal förvaringstemp 16-18 grader.