En av de största utmaningarna när det kommer till smaksättning är värmestabilitet. Saracinos smakpasta har utvecklats för att bibehålla sin smak även efter bakning. Den högkoncentrerade pastan är en perfekt smaksättning till tårtor, ganache, macarons, cupcakes, glass, mousser och andra bakverk. Den kan också hällas direkt på desserter och ätas som den är.
- Dosering: 100-120 g smakpasta/liter
- Mousse: 100 g/liter grädde
- Tårtbotten: 120 g/kg smet
- Glass: 100-120/kg glassmix
- Smak: hallon
- Förvaring: torrt, svalt och ej i direkt solljus
- Innehåller: 200 g
Smakpastan är färdig att använda och kan blandas ned direkt i kaksmet och bakmixer. Rör runt ordentligt.
Ingredienser: glukossirap, koncentrat och fruktkött av hallon (35%), glukossirap, syra: E330, förtjockningsmedel: E440, arom, färgämnen: E163, E100. Kan innehålla spår av ÄGG, JORDNÖTTER, SOJABÖNOR, MJÖLK, MANDEL, HASSELNÖTTER, PISTAGENÖTTER.