Choklad från Franska Valrhona.
Dulcey 35 % är en blond choklad. I den här chokladen har man karamelliserat mjölksockret som finns i den vita chokladen. Chokladen har en fin smörkolaaktig färg. Med goda smaker av kola, smörkex, dulcey de leche och en balanserad sälta.
En fin choklad att använda till praliner, ganache, mousse, glass, sorbet, dekoration och mycket mer.
- Kakaohalt 35 %
- Innehåller: 1 kg
Temperingskurva
Värmning 1, 45-48 grader
Kyls ned till, 26-27 grader
Värmning 2, 28-29 grader
Kakaosmör, socker, HELMJÖLKSPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, VASSLE, SMÖR, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturligt vaniljextrakt. Kan innehålla spår av nötter och soja.
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Optimal förvaringstemp 16-18 grader.