Hur modellerar man på egen hand en marsipanros till tårtan? I den här steg för steg-beskrivningen visar vi hur du snabbt och smidigt skapar en verklighetstrogen ros med hjälp av FMMs utstickare The easiest rose ever. Rosen kan göras av sockerpasta, marsipan eller modelleringspasta, helt enkelt det du själv föredrar. I guiden nedan har vi använt oss av marsipan från FunCakes.
Du behöver
Bra att ha
Steg 1 - Kavla ut marsipanen och skär ut formen med utstickaren.
Steg 2 - Använd modelleringsverktyget, ball tool, för att tunna ut kanterna för en mer verklighetstrogen effekt.
Steg 3 - Vik marsipanen på längden så att rosbladen överlappar varandra. Rulla sedan ihop till en ros.
Steg 4 - Forma försiktigt rosbladen genom att böja till och nypa ihop dem på ett sätt som liknar den verkliga blomman. Skär eventuellt bort överflödig marsipan från rosens botten.
Klart!
Relaterade produkter
Produkten har blivit tillagd i varukorgen