Recept pralinfyllning - Apelsinganache

Fyll pralinerna med apelsindoftande chokladganache. Fyllningen passar utmärkt att kombinera med granatäpplefyllning. Receptet räcker till att fylla en pralinform.

INGREDIENSER

  • 1 dl vispgrädde
  • 2-3 msk pressad sagt av apelsin 
  • 1 msk rivet apelsinskal
  • 1 msk strösocker
  • 150 g mörk choklad
  • 20 g rumsvarmt smör

GÖR SÅ HÄR

  1. Hacka chokladen och lägg de i en värmetålig bunke.
  2. Koka upp grädde, strösocker, saft och skal av apelsin och häll sedan över chokladen.
  3. Rör om tills all choklad lösts upp.
  4. Rör ned det rumsvarma smöret.
  5. Låt svalna i spritspåse till ca 27 grader.

Relaterade produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen