Ska du baka en tårta? Testa att fylla den med passionsfruktmousse! Det här receptet på passionsfruktmousse räcker till att fylla ett lager på tårtan.
INGREDIENSER:
- 6 passionsfrukter
- 3 dl grädde
- 1,5 msk strösocker
- 3 gelatinblad
GÖR SÅ HÄR:
- Gröp ur passionsfrukterna och koka upp tillsammans med strösocker i en kastrull.
- Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 minuter.
- Krama ur gelatinbladen och blanda ner dem i den varma passionsfrukten.
- Sila bort kärnorna och låt passionsfrukten svalna till rumstemperatur.
- Vispa upp grädden och blanda försiktigt med passionsfrukten.
- Ställ kallt i minst 4 timmar eller använd anslagsring när du fyller tårtan.
Passionsfruktmousse passar bra ihop med:
Klicka här för fler tips på fyllningar.