Behöver du tips på tårtfyllningar? Funderar du över vilka smaker som passar lite extra bra med varandra? Vi har listat våra favoritkombinationer som ger en garanterat smaskig tårta. Kom ihåg att det är bra att fylla tårtan dagen innan servering. Så hinner fyllningarna sätta sig ordentligt.
Söker du recept? Klicka på fetmarkerade fyllningar så kommer du till en steg för steg-beskrivning.
KOMBINATIONER BÄR & CHOKLAD
KOMBINATIONER BÄR & FRUKT
- Jordgubbsmousse & limemousse
- Jordgubbs mousse & rabarbermousse
- Citronmousse & Hallonmousse
- Hallonmousse & passionsfruktmousse
- Päronmousse & vaniljkräm
- Citronmousse & Lakrits
- Rabarbermousse & vaniljkräm
KOMBINATIONER GODIS
- Dumlefluff & Hallonmousse
- Jordgubbsmousse & fluff på Ahlgrens bilar
- Fluff på Ahlgrens bilar & vaniljkräm
- Fluff på geléhallon & chokladmousse
ÖVRIGA KOMBINATIONER
- Jordgubbsmousse & Champagne
- Baileys & Mocka
- Päronmousse & After eight
- Passionsfruktmousse & kokos
TANT FONDANTS KUNDER TIPSAR
- Hallonmousse & blåbärsmousse
- Hallonmousse & dumlefluff
- Hallonmousse & vit chokladmousse
- Hallonmousse & Lakritsfluff
- Hallonmousse & Limemousse
- Hallonmousse & Marabou-Japp-fluff
- Hallonmousse & Passionsfruktsmousse
- Hallonmousse & Päronchoklad (ljus chokladganache med Xanté i)
- Violfluff & hallon-lakrits
- Hallon-/jordgubbsgrädde & Chokladkräm
- Hallon/jordgubbsgrädde & Glasskräm
- Hallongrädde & After eight-fluff
- Hallongrädde & marabouchockladfluff
- Hallonkompott & philadelphiamousse med bitar av vit choklad
- Blåbärsmousse & glasskräm
- Blåbärsmousse & vitchoklad-fluff
- Blåbärmousse & lime
- Citronmousse & och vit chokladmousse
- Citronmousse & Lakrits
- Citronmousse & Jordgubbsmousse
- Citronmousse & mango-passionsmousse
- Citronfluff & Vispad jordgubbspannacotta
- Passionsfruktmousse & chokladmousse
- Rabarbermousse & chokladmousse
- Apelsinmousse & chokladmousse
- Vispad vit chokladpannacotta med lemoncurd & färska jordgubbar
- Passionsfruktsmousse & vit chokladmousse
- Lingonmousse & vit chokladmousse
- Passionsfruktsmousse och vit chokladmousse
- Rabarbermousse & vaniljpannacotta
- Jordgubbsmousse & vaniljpannacotta
- Apelsinmousse med glasskräm och salt karamell
- Marabou-jappfluff & glasskräm
- Päronmousse & After eight-fluff
- Riesenfluff, rabarbermousse & jordgubbsmousse
- Jordgubbsmousse & limemousse
- Krusbärscurdgrädde & glasscreme
- Lemoncurdgrädde & jordgubbsmousse
- Flädermousse & salmbär-/björnbärsmousse
- Skumbananfluff & nougat
- Rabarbercurd & jordgubbar
- Päronmousse & After eigth-fluff
- Jordgubb-rabarberkompott & champagnemousse
- Pepparkaksmousse & dumlefluff
- Kokosmousse & limemousse
BRA ATT HA
Anslagsring
Med hjälp av en anslagsring kan du fylla tårtan med mousserna direkt utan att behöva låta dem stå kallt före.
Plastfilm
Smidigt att använda tillsammans med anslagsringen, i bakformen eller för sig själv. Klä tårtan med ett lager plast innan du häller på fyllningarna. Vill du ha en högre tårta än vad plastfilmen är är det bara att lägga ett lager till ovanför de första.